Свържи се: 0899 93 60 80

За мен

Ако цените бутиковото изпълнение, отношението към малкия детайл, роклята, ушита по мярка, точно в онзи Ваш цвят. Ако усещате и знаете, че има значение как е аранжирана масата и трябва да звучи точно тази музика, която звучи… тогава аз съм Вашият партньор.

Вярвам, че колкото по осъзнато живеем, толкова животът ни случва истински и запомнящи се събития. Вярвам, че всяко едно красиво събитие е уникално и не може да бъде повторено. Вярвам, че ние имаме силата да творим тези събития, възможноста да ваем нашата история. Да, точно нашата.

Не е лесно, но ако го постигнем, тогава живеем всеки ден с всичките си сетива. Тогава животът ни оживява и става Случващ се, Неповторим, Запомнящ се.

Вярвам, че всяко събитие може да бъде сътворено по уникален начин!

Малко повече за мен: занимавала съм се с музика и актьорско майсторство.

Макар че професионално поех пътя на маркетинга, тези мои любими творчества винаги са ме съпътствали в живота ми и благодарение на тях съм се докоснала, сътворила и споделила едни от най-красивите спомени на клиентите ми.

Уникалната идея, творческият процес, организирането на празнични събития, пеенето, воденето и създаването на емоция винаги са били неотменна част от същността ми и работата ми.

Ще бъда щастлива да съм част и от Вашите важни събития – лични и професионални: сватба, рождени дни, семейни или други празници, корпоративни събития.

Вижте повече какви услуги и консултации Ви предлагам.