Свържи се: 0899 93 60 80

Организиране и водене на сватбa

Когато заветният и дълго чакан ден дойде, е важно да успеете да му се насладите в пълната му красота и очарование. Ето защо GLORIOUS RED Ви предлага професионално организиране и водене на сватба. Мисията ми е да Ви помогна в подготовката на всички детайли, така че в деня на неповторимия празник да се чувствате свободни да изживеете всеки уникален миг от това заредено с емоции преживяване. Изберете опитен професионален водещ за сватба и позволете на положителните емоции да Ви пленят.

Професионално организиране и водене на сватба

Какво Ви предлагам? Цялостна организация и водещ на изнесен ритуал за сватба – нека най-щастливият Ви ден да се състои на романтична или любима Ваша локация, а не в ритуалната зала. Близо до морето, в изискан ресторант, на зелена поляна или сред борова гора – възможностите са толкова много, а аз ще Ви помогна с аранжировката на мястото, украсата, местата и всичко необходимо, за да се почувствате истински специални. Изнесените ритуали са предпоставка за гъвкавост, индивидуализъм, осъществяване на най-смелите замисли, но не на последно място – създават прекрасна атмосфера и не налагат допълнителна логистика за придвижването на Вашите гости от ритуалната зала до избраното за празника място.

Опитен водещ за сватба – за незабравим празник

А след като сте си казали „Да“, време е празникът да продължи с добро настроение, музика и танци. Ще Ви осигуря професионален и опитен DJ и водещ, които ще подберат любимите Ви песни, ще засилят парти настроението и ще въвлекат гостите Ви в предварително подготвени игри.

Всичко това обаче изисква стабилна предварителна подготовка, за която може да разчитате на мен като сватбен агент. Ще Ви насоча към перфектния ресторант, ще уредя всяка малка подробност и ще бъда до Вас стриктно, за да бъдат изпълнени всички Ваши желания за този специален ден. Подборът на заведение, в което да празнувате, не е лесен, но дългогодишният ми опит ще Ви бъде от полза. Ще Ви дам набор от предложения, ще Ви подпомогна със селекцията на съвършения кетъринг и най-красивата сватбена украса. Доверете се на моите умения и опит при организиране и водене на сватба.